Hírlevél
Az Ön neve:
E-mail cím:
Érdeklődés:
Minden márka
BMW
Audi
Mercedes
Mini
Porsche


Európa BMW kínálata egy kézből

Elege van a keresgélésből? Nem talál igényeinek megfelelő BMW-t? Nem bízik a kereskedőkben, mert már szemmel is látható, hogy az autó futásteljesítménye több mint a hirdetésben? Szűkös és drága a kínálat?

Ne érje be a hazai kínálattal! Válassza ki BMW személygépkocsiját segítségünkel az Európai Unió teljes kínálatából úgy, hogy Önnek csak velünk kell egyeztetnie, mi pedig Ön helyett megkeressük, leellenőrizzük, beszállítjuk és akár finanszírozással együtt kulcsra készen átadjuk autóját két hét leforgása alatt.

Cégünk kizárólag hazai és nemzetközi márkakereskedések kínálatából válogat, melyek a 2 éves kategórián belül még teljes körű gyári garanciával rendelkeznek, gyári vagy kereskedői szolgálati illetve bemutató autók, a hazai új autó árak alatt jelentős kedvezménnyel, árkülönbséggel.

Idősebb BMW-k esetén további garanciát tudunk biztosítani szerződött partnereink segítségével.

Élvezze a fiatal használt autó előnyeit, jelentős árkedvezménnyel, garanciával és a piacon fellelhető legkedvezőbb finanszírozási konstrukciók ötvözésével.

Meghirdetett áraink minden esetben kulcsra kész átadási árak, tartalmazzák a regisztrációs adót, ÁFÁ-t, szállítási költségeket, vizsgáztatási és üzembe helyezési költségeket de még a vagyonszerzési illetéket is. Az árak változását egyetlen tétel befolyásolhatja, az aktuális árfolyam, ezért minden hirdetett autónk esetében feltüntetjük azt az árfolyamot, mellyel az adott autót kalkuláltuk. Az autó végső ára ennek megfelelően változhat.

Önnek csak igényeit kell velünk közölnie, mi pedig kulcsra készen szállítjuk Önnek kiválasztott BMW személygépkocsiját.

Szolgáltatásunk másik előnye, hogy Önnek csak az önerővel kell rendelkeznie finanszírozással kombinált autóvásárlás esetén, a hitelösszeget a beszerzés idejére mi megelőlegezzük Önnek egy pozitív banki előbírálat után.

Amennyiben nem csak új vásárlási igény merül fel, hanem az új vásárlás előtt használt gépkocsiját is szeretné értékesíteni, cégünk abban is tud segíteni, készpénzes autófelvásárlással, szerződött partnerein keresztül.

Forduljon hozzánk bizalommal fiatal használt BMW személygépkocsi vásárlásával kapcsolatban.

Használtautó kereső | Jahreswagen | Használt autók keresője | Új autó | Jahreswagen | Használt autó
Hitelek és finanszírozás | Kedvezményes új autó vásárlás és használtautó kereskedelem. Használt autók
Tájékoztatjuk tisztelt látogatóinkat, hogy a premiumautok.hu honlap szolgáltatásai
semmilyen hivatalos kapcsolatban nem állnak a BMW AG és leányvállalatai tevékenységével.