Hírlevél
Az Ön neve:
E-mail cím:
Érdeklődés:
Minden márka
BMW
Audi
Mercedes
Mini
Porsche


Finanszírozás

Az általunk kínált BMW személygépkocsikhoz egyedi, a piacon fellelhető legkedvezőbb finanszírozási konstrukciókat kínálaunk hitel, pénzügyi lízing valamint operatív lízing formában.

Flottakezeléssel kapcsolatos igényeiket szerződött partnereinken keresztül tudjuk kielégíteni.

Amennyiben az Ön által kiválasztott és megvásárolni kívánt BMW személygépkocsi 6 hónapnál fiatalabb és 5000 km-nél kevesebbet futott, abban az esetben teljesen új autóként tudjuk megfinanszírozni. Így Ön valóban egy új autót vásárol új autónak megfelelő hitellel, mégis jelentősen olcsóbban.

Élvezze az új autó előnyeit használt áron!

Finanszírozási kalkulátorunk segítségével Ön egyénileg is kiszámolhatja, hogy adott  önerő mellett hozzávetőlegesen mekkora mértékű havi törlesztést kell fizetnie. Amikor kiválasztotta konkrét autóját, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és pontos számítást készítünk a végső döntés meghozatala előtt.

Keressen anyagi helyzetének megfelelő BMW-t. Amennyiben nem az autó extrái, hanem anyagi helyzete határozza meg autóválasztását, honlapunkon akár az önerő és a havi törlesztés meghatározásával is szűkítheti a kínálatot.

Amennyiben bizonytalan hitelképességében, mi egy előbírálattal meggyőződünk arról, hogy Ön vagy cége mekkora önerő és havi törlesztés mellett hitelképes, így a vásárlási döntés és az autó beszerzése már nem fog meglepetéseket okozni. Önnek csak akkor kell kifizetnie egy adott autóra a foglalót, amennyiben már a bank visszajelezte bírálatát.

Fontos számunkra, hogy egy BMW már a vásárlási döntés előtt is kényelmet és biztonságot jelentsen Ügyfeleink részére.

Forduljon hozzánk bizalommal kérdéseivel!

Használtautó kereső | Jahreswagen | Használt autók keresője | Új autó | Jahreswagen | Használt autó
Hitelek és finanszírozás | Kedvezményes új autó vásárlás és használtautó kereskedelem. Használt autók
Tájékoztatjuk tisztelt látogatóinkat, hogy a premiumautok.hu honlap szolgáltatásai
semmilyen hivatalos kapcsolatban nem állnak a BMW AG és leányvállalatai tevékenységével.