Hírlevél
Az Ön neve:
E-mail cím:
Érdeklődés:
Minden márka
BMW
Audi
Mercedes
Mini
Porsche


BMW egyedi igény szerint

A PremiumAutók.hu csapatának célja, hogy Ön, mint leendő BMW vásárló ne a már megszokott autós honlapokon unalmassá vált, egyediséget minden esetben nélkülöző extrák alapján szűrhessen, hanem speciális, csak a BMW márkára jellemző extrák között válogatva állítsa össze autóját.

Nálunk kiválaszthatja a kárpit kivitelét, színét, a felni méretét, a váltó és a klíma fajtáját, de meghatározhatja, hogy sport vagy inkább komfort ülésben kíván ülni, Business vagy Professionel navigációval tájékozódni, vagy nagyobb biztonságban érezné magát olyan autóban, melyben éjszakai látókamera vagy éppen parkolást segítő rendszer található. Több mint 80 féle speciális BMW extra alapján keresheti meg álmai autóját.

Honlapunk további különlegességét biztosítja azon gyorskereső szolgáltatásunk, melyek segítségével egy gombnyomásra leszűrheti a kínálatot az M sprotcsomaggal valamint az egyedi Individual felszereltséggel ellátott autókra.

Folyamatosan, napi szinten bővülő, frissülő kínálattal állunk a BMW márka szerelmeseinek rendelkezésére.

Amennyiben kínálatunk között nem találja az Ön igényeinek legmegfelelőbb BMW személygépkocsit, kérjük írja meg nekünk pontosan, hogy milyen autót és milyen felszereltséggel keres.

Részletezze pontosan a típus, motor, szín, kivitel és felszereltség igényét, mi pedig nemzetközi partnereink kínálatából felkutatjuk Önnek a legmegfelelőbb BMW-t.

Forduljon hozzánk bizalommal egyedi igényeivel kapcsolatban.

info@premiumautok.hu

ertekesites@premiumautok.hu

+36 70 338 1871

+36 20 530 8084

 

Használtautó kereső | Jahreswagen | Használt autók keresője | Új autó | Jahreswagen | Használt autó
Hitelek és finanszírozás | Kedvezményes új autó vásárlás és használtautó kereskedelem. Használt autók
Tájékoztatjuk tisztelt látogatóinkat, hogy a premiumautok.hu honlap szolgáltatásai
semmilyen hivatalos kapcsolatban nem állnak a BMW AG és leányvállalatai tevékenységével.